Ervaringen van anderen

Reacties op onderandere OMNIfinder:

CdV:

Bericht: Ik heb in een korte tijd veel op kunnen ruimen bij Rogier. Een moment in mijn leven waarin ik even vast zat en behoefte had om de bezem er echt even goed doorheen te halen. Alles waar ik niets meer aan heb echt los te laten. Rogier is hier een fijne gesprekspartner in geweest. Iemand die met mijn gevoelens en gedachten kon meegaan. Ik heb het als erg prettig ervaren dat ik weinig woorden nodig had om mezelf uit te leggen. Niet alleen het begrip was fijn.  Meer nog het gelijk handelen en oplossen was echt een verlichting. Niet eerder heb ik zo'n doeltreffende en oplossende consulten gehad. 

Inge:

"Direct de eerste keer dat ik bij Rogier langskwam voelde ik me op mijn gemak en merkte ik dat hij iemand is die écht luistert. Rogier is ontzettend betrokken en zet al zijn ervaring en mensenkennis in om te onderzoeken waar het knelpunt zit en hoe hij het beste zijn therapie kan inzetten om je te helpen. En met succes! Hij is heel kundig en ervaren, dat voel je meteen en biedt veel vertrouwen. Hypnose is een bijzondere, en fijne ervaring en bij Rogier ben je in de beste handen. Doordat er veel vertrouwen is, lukt het goed je over te geven aan zijn stem en woorden. Voor mij heeft het een onmetelijk grote uitwerking gehad op heel veel facetten in mijn leven, en dat doet het nog iedere dag. Ik ben heel erg blij en dankbaar dat ik hem gevonden heb en denk dat ik gedurende mijn leven nog wel een aantal keer een ' Rogier boost' zal halen :). Ik wens een ieder die ervoor openstaat iets te veranderen in zijn leven Rogier toe!"

Dorit:

"Sinds enige tijd bezoek ik Rogier met enige regelmaat met verschillende vragen en/of kwesties die ik moet verwerken of waarmee ik anders wil leren omgaan. Zowel privé als in het werk. En wat een stappen heb ik inmiddels al gezet. Rogier begeleidt met respect en vertrouwen. Hierdoor ontstaat ruimte om nieuwe paden in te slaan die ik zonder hulp van Rogier niet zou vinden."

Annebell:

“Zeer goede behandeling gehad. Ik kan het iedereen aanbevelen. De oorzaak van niet lekker in je vel zitten tot zelfs ziek worden ongemerkt misschien door gebeurtenissen in je leven of traumatische ervaringen helpen je weer bovenop en er sterker en gezonder eruit te komen onder begeleiding van deze therapheut. Zelfs eindeloze bezoekjes en pillen zijn niet meer nodig en huisartsenvereniging vaak niet wat ze kunnen betekenen voor je. Voor al diegene… Neem die stap. Zeer noemenswaardig en je gaat je weer goed voelen. Aanbeveling bij deze!” – Annebell

Anita:

“Wat fijn om je bij iemand zo op je gemak te voelen…Zeer aan te raden wanneer je niet goed functioneert en je bij deze therapie tot jezelf komt… Na de eerste behandeling al rustiger en ontspannend, zelfs de ademhaling is al relaxt. Bedankt voor nu al Rogier!”

Daan:

“Ik ben zelf nogal “down to earth” en ik word door de mensen om mij heen bestempeld als nuchter. Hierdoor stond ik er een beetje sceptisch tegenover hypnotherapie. Zeker omdat mijn eerste ervaring ergens anders minder positief was. Maar toen kwam ik jou tegen.
 Jij hebt mij zo ontzettend geholpen en op zo’n fijn manier! Ik ben je zo dankbaar dat iets waar ik al heel mijn leven mee worstelde in 1 sessie om te turnen was.
 Je had maar 1 sessie nodig voor iets waar ik al zo lang mee zat en me maar niet lukte. Onvoorstelbaar en bijna ongelofelijk maar ik heb het nu zelf ervaren en het kan dus echt! Ik ben zelfs zo enthousiast dat ik zelf wil gaan kijken om iets met hypnotherapie te gaan doen voor mezelf en als aanvulling van mij als persoon en e.v.t. voor mijn bedrijf. Ik had gewild dat onze wegen eerder hadden gekruist!”

Marieke: 

"Door een vervelende gebeurtenis in mijn thuissituatie had ik voor het eerst van mijn leven de stap genomen om in therapie te gaan. Mijn psycholoog raadde mij aan om voor terugkerende angsten hulp te zoeken bij een hypnotherapeut en zo kwam ik bij Rogier terecht. Nog meer therapie en dan ook nog zoiets zweverigs als hypnose stond me eigenlijk tegen, maar ik wist dat ik aan mezelf moest werken om verder te komen en ik ben blij dat ik die stap heb genomen. Hypnose bleek helemaal niet eng of zweverig, maar juist een hele rustige en vriendelijke vorm van therapie. Ik was heel nerveus het eerste bezoek, maar Rogier wist me snel op mijn gemak te stellen met zijn prachtige stem en luisterend oor. De angsten waar ik voor kwam waren snel verholpen en zijn niet meer teruggekeerd. Maar wat me nog meer heeft geholpen waren de lange fijne gesprekken over de moeizame thuissituatie, de inzichten die Rogier me gaf, de reflectie op de therapie van de psycholoog en de hypnose die we daarbij lieten aansluiten. Het heeft me veel rust gegeven, en dat was uiteindelijk precies wat ik nodig had."

Esther:

“Rogier is een warm mens, werkt vanuit gelijkwaardigheid, weet een prettige, maar vooral een veilige omgeving te creëren, heeft geen oordeel over jou of waar je staat in het leven, is empathisch en oprecht geïnteresseerd in jou als mens, weet zowel tijdens een sessie als daarbuiten je te motiveren, is eerlijk, staat met zijn beide benen gewoon in de klei, is professioneel, communicatief zeer vaardig en weet waar hij het over heeft. En heeft gelukkig ook een heerlijke humor waardoor er ook gewoon lekker gelachen kan worden in alle serieuziteiten. En tja….die stem, hè 😉 ?
 Zelf had ik hoe al mijn terugkerende patronen in vriendschappelijke, werk- en liefdesrelaties verliepen al helemaal geanalyseerd. Maar samen met Rogier ben ik erachter gekomen waar deze voor mij ongezonde patronen vandaan kwamen. En geleerd én letterlijk gevoeld dat beseffen zo veel meer beklijfd dan weten. Hart en hoofd weten hierdoor inmiddels beter samen te werken. Het is hard werken tijdens, maar ook na de verschillende sessies en één en ander heeft ook tijd nodig om verwerkt en toegepast te kunnen worden. Mijn ‘issues’ zijn uiteraard niet meteen allemaal opgelost, maar er is iets wezenlijk IN mij ten goede en gunste van mij veranderd. Ik gun iedereen die worstelt met dingen in zijn leven Rogier!”

Nienke:

“Top therapie! Geeft overzicht, duidelijkheid en vooral veel rust!"

AvS:

"Als je me in het verleden had gezegd dat ik bij een hypnotherapeut terecht zou komen dan had ik je hartelijk uitgelachen!! Ik, echt niet, daar ben ik veel te nuchter voor, dat zou ik je geantwoord hebben. Gewoon met beide beentjes op de grond blijven en niet dat zweverige gedoetje. En dan toch kom ik bij Rogier terecht. Ik liep al een hele poos mezelf in de weg, zeer slecht slapen, halve nachten op de bank, tv aan en de volgende ochtend bekaf naar mijn werk. Week in week uit. Al jaren moeite mezelf uit te spreken en mijn mening te geven. Alles opkroppen en boos op mezelf en soms op de hele wereld. Dan komt het moment dat je beseft dat er iets moet veranderen want zo doorgaan kan nooit de oplossing zijn. Dus begint de zoektocht. Sessies gehad bij twee verschillende therapeuten die mij sterkten in mijn overtuiging dat het absoluut niet aan mij besteed was!! Dan toch nog op advies van een ex-collega uiteindelijk bij Rogier terechtgekomen en behoorlijk sceptisch een poging gewaagd. Na de eerste sessie wist hij me te vertellen dat er een uur was verstreken en ook nu nog verbaas ik me daar iedere keer weer over want het lijken minuten. Rogier straalt een rust uit die erg prettig voelt en al heel snel voel je je erg op je gemak en voor mij is dat nodig om verder te komen. Ik merk dat ik vrij snel in hypnose raak terwijl ik in mijn hoofd bijna altijd druk ben dus dat is al erg verrassend. En neen, het is niets zweverigs maar je voelt je heel, heel erg ontspannen! 
Wat het mij al heeft gebracht? Ik slaap! Klinkt misschien heel simpel maar als je al een aantal jaren zo slecht slaapt en je voortaan naar bed gaat met de gedachte: “als ik maar kan slapen” dan is het zeker niet simpel want dan tast je slaapgebrek je gezondheid en welzijn aan. Ik slaap dus en kom uitgerust uit mijn bed en de nachten op de bank met tv aan zijn verleden tijd. De afgelopen maanden één keer halverwege de nacht uit bed gegaan omdat ik niet in slaap kon komen dus dan kun je wel spreken van een succes. Wat betreft mezelf uitspreken heb ik zeker al stappen gezet maar ben d’r nog niet…..Ik vind het nog steeds erg moeilijk maar doe het wel veel vaker. Ik vermijd de moeilijke situaties minder dus daar zit zeker verbetering in en ik wil erg graag met de hulp van Rogier hier nog een aantal stappen in gaan zetten. Dus uiteindelijk op de juiste plek terecht gekomen……"

M.R. Amsterdam:

"Het traject dat ik met Rogier heb doorlopen is doortastend gebleken. Op prettige en vriendelijke wijze luistert hij aandachtig, herstructureert, biedt inzicht, behandelt, o.a. door hypnotherapie, en ondersteunt op maat. Daardoor heb ik de door mij gestelde lastige doelen met plezier kunnen bereiken."


Miranda

"Ik ben bij Rogier terecht gekomen, omdat ik niet meer blij was met mezelf. Ik voelde mij opgejaagd. Alsof ik op ieder vlak tekort schoot. Het voelde vanaf het eerste moment vertrouwd. Hij stelde mij op mijn gemak en in hypnose gaan ging heel erg makkelijk. Iedere keer kom ik na een sessie gelukkiger thuis. Hij heeft mij zo goed en snel geholpen dat ik gelijk een paar andere thema's heb aangepakt. Ik kan niet anders dan Rogier aanbevelen voor wat voor probleem je ook hebt. Hij helpt je verder, gegarandeerd!"

MK: 

"Jarenlange ervaring met cognitieve gedragstherapie en groepstherapie, had bij mij weinig tot geen resultaat. Op Facebook een bericht tegengekomen over hypnotherapie bij Rogier. Met een zwaar hoofd aangemeld, met het idee, laatste poging voor hulp. Mensen vertrouwen is niet mijn sterkste punt, had geen sociale contacten. Inmiddels durf ik te zeggen dat ik Rogier kan en wil vertrouwen, elke keer een beetje meer. Ook is mijn sociale leven rijker geworden. Daar waar anderen het opgeven, ziet hij kwaliteiten en pakt de problemen aan. Een cadeau dat hij op m'n pad is gekomen, mijn leven is inmiddels zoveel rijker, dankzij hypnotherapie en meer rust in m'n lijf dan voorheen. Het grootste voordeel voor mij is; Rogier veroordeelt niet, vindt niks vreemd of raar, en geeft je fijne nieuwe inzichten mee."

Denny: 

"Na jarenlang op mijn tenen te hebben gelopen belande ik in een burn out. Na wat kort zoekwerk op internet kwam ik bij Rogier terecht. Ik heb bij Rogier meerdere behandelingen gehad en heb mij altijd zeer op mijn gemak gevoeld. Rogier luistert aandachtig, biedt inzicht en is ook na de behandelingen altijd bereikbaar voor vragen of extra hulp. Een echte aanrader dus!”

Mark:

“Ik was erg overprikkeld en moe door het jachtige bestaan van carrière, gezin en andere activiteiten. Ik zat tegen een burn-out aan. Door de sessies van Rogier kreeg ik de energie terug en kon ik me weer focussen op dat wat belangrijk is. Ongelooflijk hoe snel dit al werkt, na de eerste sessie voelde ik direct verbetering. Rogier is kundig en heeft een hele warme stem waardoor ik snel kon ontspannen tijdens de sessies.”

Mandy:

“Hypnotherapie geeft je snel resultaat, je krijgt er positieve energie van en merkt na 1 keer al dat er dingen veranderen dit in tegenstelling tot cognitieve gedragstherapie. Issues waar je tegen aanloopt zoals angsten of irrationele gedachtes worden vanuit het onderbewustzijn aangepakt en anders geformuleerd. Ondanks de hypnosetoestand ben je er zelf bij, het is absoluut niet zweverig. Rogier weet je ook heel goed op je gemak te stellen. Echt aan te bevelen!”

Roos W.:

“Hypnose, ik had er nog nooit over nagedacht om dit te ondergaan. Terugkijkend heb ik heftige dingen meegemaakt. Vanuit mijn opvoeding is mij onderbewust geleerd om maar door te gaan. Maar op een gegeven moment loop je vast in het dagelijkse patroon. Op dat moment kwam ik met Rogier in contact. Voor mij kwam het op het juiste moment, ik was zover. Wat heb ik te verliezen? Hoe ik me voelde? Ik had geen controle over mijn emoties. En dat wilde ik niet meer. Na de eerste sessie zijn de emoties al in balans gekomen. Het is een hele fijne ervaring om je bevrijd te voelen. Niet meer het gevoel van die dichtgeknepen keel. Wat hebben we te verliezen in het leven? Niets. Pak je zelf op en onderga. Jij bent de nieuwe ik!”

Barbara:

 “Als je nooit bang bent kan je ook niet dapper zijn” Om wel dapper te kunnen zijn besloot ik op mijn 30e een aantal belangrijke thema’s verder uitwerken zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe energie. Nadat ik zelf veel patronen inzichtelijk had gemaakt en precies wist waarom ik ergens steeds opnieuw tegen aan liep kwam ik niet verder en kon ik vooral niet loslaten. Rogier kwam precies op het juiste moment om mij te helpen met het uit werken van de dingen die diep geworteld zaten in mijn onderbewustzijn. Tijdens de sessies voelde ik me veilig en kon ik me kwetsbaar openstellen voor alles wat zich aandiende. Rogier neemt echt de tijd, is zeer empathisch en vooral een echte motivator! Een ontzettend fijn mens met een groot hart om anderen te helpen en dat is voelbaar. De combinatie van hypnotherapie met het reflecteren van gedrag en gevoel maken dat het voor mij een levens veranderend traject is. Ik voel me lichter, meer gecentreerd in mijn eigen kracht en vooral opgelucht dat ik niet langer meer zoveel uit het verleden hoef mee te dragen. Ik zou het iedereen aanraden!”


Emile:

"Ik heb elk jaar meer last van toets- en examenvrees gekregen en door drie keer zakken voor mijn rijbewijs was ik het echt zat. 3 keer bij Rogier geweest en het is net of ik mezelf niet meer ken. Ik ben zo rustig en geconcentreerd geweest bij mijn laatste rijexamen dat ik ben geslaagd! Ik had normale zenuwen maar niet meer dat supergestresste en kon me veel beter concentreren. Het voelt als een overwinning en ik weet zeker dat ik dit vast hou."

PJ:

"Ik zeg het eerlijk, ik ben heel sceptisch als het alternatieve vormen van therapie aangaat, maar ben volledig overtuigd van de werking van Hypnose. Ik zat in een burn-out en heb mezelf altijd enorm overvraagd. Patronen die ik niet zomaar gekeerd kreeg en valkuilen waar ik telkenmale opnieuw in stapte. Maar na 4 sessies voel ik me een totaal ander mens. Mijn hoofd laat me meer met rust en ik geef grenzen aan. Ik slaap weer als een os en voelde me snel sterker en energieker worden. Ik kan me niet herinneren dat ik zoveel complimenten heb gehad ooit voor mijn kalme en evenwichte manier van reageren. Ik heb dit echt aan Rogier te danken. Het is een professional pur sang en zo betrokken en menselijk tegelijk. Ik geloof niet in wonderen, maar dit komt wel dichtbij."

Roos A.: 

"Ik heb 2 jaar lang gevochten met mijn paniekaanvallen tijdens een zware studie. Ik dacht met zelfhulpboeken, wat yoga en de hulp van mijn moeder het allemaal wel zelf op te kunnen lossen. De angst zoog mij leeg. Gelukkig was ik moedig en bleef ik mezelf pushen om toch de deur uit te gaan en niet op te geven. Toen de angstige gedachten over een doodswens door mijn hoofd spookte terwijl ik in de bus zat met een paniekaanval van zo\'n uur, kon ik niet langer negeren dat ik hulp nodig had. Via-via ben ik bij Rogier uitgekomen om mijn trauma\'s en vicieuze cirkels te doorbreken. Ik had geen zin in zweverige en spirituele dingen maar iets wat tastbaarder was. Alleen praten met een psycholoog of medicatie zou mij niet gaan helpen, en dat is slechts symptoombestrijding. Ik wilde af van de oorzaak waar deze angstige gedachten de angst om paniekaanvallen te krijgen vandaan kwam. Vanaf het eerste moment dat ik binnenkwam bij Rogier voelde ik mij veilig. Normaal gesproken ben ik altijd op zoek naar een uitweg en wil ik zo dicht mogelijk bij een wc of een uitgang voor het geval ik in paniek weg moet. Bij Rogier ging dat niet door mij heen. Hij is kundig en heeft oprecht alle aandacht voor je verhaal. Hij leeft echt met je mee, vanuit zijn eigen rugzak heeft hij de kennis en ervaringen om dat te kunnen. Toch bleef ik sceptisch maar stond ik wel open voor nieuwe dingen. Alles om van deze ongegronde angst af te komen. Na 2 sessies kon ik echter niet om de effecten van hypnotherapie heen. De resultaten lieten mij duidelijk zien dat het hielp. Ik was rustiger, kreeg meer vertrouwen in mijzelf maar ook in mijn lichaam. De angst dat mijn hart er ineens mee op zou houden ebde weg. Ik ben 4 a 5 keer bij hem geweest en zou het iedereen aanraden die ooit met angst te maken heeft gehad. En mocht je het nog steeds spannend vinden, het enige spannende eraan is dat je je ogen even dicht moet doen en naar de fijne, donkere maar warme stem van Rogier hoeft te luisteren. Rogier, bedankt!!"